Over ons

Real estate agent Amsterdam

Hulp nodig? Real estate agent helpt! 

Heb jij de wens om een huis te kopen of te verkopen en ben je geintresseerd in een makelaar? Onze makelaars adviseren je graag met een persoonlijke aanpak voor jouw situatie. Wij pakken door en laten niet los tot we jou hebben geholpen. En hoe we dat doen, is met een aanspraakpunt, lokale marktkennis, persoonlijk betrokken en transparant advies. 

Benieuwd hoe Real estate agent jou kan helpen? Neem dan snel contact op. Wij helpen jou graag bij de aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van je huidige woning in en rondom Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Oostzaan, Hoofddorp, Haarlem en Almere. Real estate agent staat voor je klaar! Ook wanneer je advies nodig hebt over hypotheken, verzekeringen, renovatie en verduurzaming.  

Vraag direct een gratis intakegesprek aan

Oprichter van Real estate agent

Op 23-jarige leeftijd begon Ceva samen met haar vader een investeringsmaatschappij. De start-up richtte zich op de aankoop, renovatie en verkoop onroerend goed. Door haar expertise is het bedrijf enorm gegroeid en werd ze een expert in vastgoedbeleggingen en vastgoedveilingen.

Na 11 jaar uitgebreide ervaring in vastgoed, wilde ze haar expertise delen met internationale kopers en verkopers. Ze werd uitgenodigd om aan te sluiten bij een van de grootste makelaarskantoren in Amsterdam, die gespecialiseerd was in de aankoop en verkoop voor expats. Tijdens haar tijd als makelaar heeft ze veel expats bijgestaan bij de aankoop en verkoop van onroerend goed. Ze wilde de dienstverlening voor expats naar een hoger niveau tillen en startte haar eigen bureau, Real estate agent. 

Ceva heeft een sterke werkethiek en een veel bewonderde eerlijke en directe aanpak. Haar passie is het leveren van de allerbeste service aan haar clienten, waarbij ze integriteit, verantwoordelijkheid, kwaliteit, discipline en teamwork hoog in het vaandel draagt.